Zoeken
  • Prominententoer

Ambassadeurs aanwezig

Bijgewerkt op: 10 mrt. 2018

De NK wegwedstrijden zijn in 2017 in de Gemeente Montferland. Servais Knaven en Koen Bouwman zijn o.a. ambassadeur van dit evenement.De organisatie heeft haar best gedaan om mooie namen aan de start te krijgen bij de NK toertocht. Een side-event van de NK wegwedstrijden die in 2017 gehouden worden in de Gemente Montferland. Een parcours die zeker niet als heel gemakkelijk ervaren zal worden. Meerdere malen over het Peeske en de Muur van Zeddam.

Servais Knaven, oorspronkelijk woonachtig in Zevenaar, is ook van de partij. Zijn dochters zijn ook besmet met het fietsvirus en kennen Montferland goed. Samen hebben ze veel getraind en hun vader kan ze mooi de kneepjes van het vak leren. Dit keer zal Servais Knaven aan de kant staan juichen bij het NK in plaats van actief mee te doen.


“Mooie samenwerking met Koen en Servais om aanwezig te zijn bij dit side-event. Voor Koen was het tussen de wedstrijden door. Servais kwam er speciaal voor over, vanuit het zuiden van het land.”

Dat zal een andere ervaring zijn maar niet minder leuk.


Wegwedstijd op zondag


Koen zal zowel aan de tijdrit op woensdag meedoen als de wegwedstrijd op zondag. Tussen deze belangrijke wedstrijden, zal hij op de vrijdag als prominent meedoen aan de toertocht. Samen met een wegkapitein van TC de Liemers en een twintigtal deelnemers aan de toertocht, door het prachtige Montferland. Een gebied wat hij goed kent en net als Servais vele kilometers heeft getraind.

De snelheid zal ongetwijfeld ver beneden zijn kunnen liggen, maar daarvoor is het dan ook een toertocht en willen we er allemaal van kunnen genieten.


112 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven