Zoeken
  • Prominententoer

Bedankt, partners en sponsoren van de Prominententoer Montferland 2018

Het organiseren van een evenement als zijnde de prominententoer kost geld. Daarom zijn we ook superblij dat er zoveel partners en sponsoren ‘ja’ hebben gezegd op de vraag ; “Zijn jullie bereid om een bijdrage te leveren aan de Prominententoer in Montferland”.


We zijn al in een vroeg stadium verschillende bedrijven actief gaan benaderen met een concreet voorstel over onze plannen. Na de eerste editie van 2017 konden we dit doen op basis van deze ervaringen. De partners en sponsoren van 2017 waren er ook dit jaar weer bij. “Dit willen we echt niet missen en onze relaties hebben er ontzettend van genoten”, was de reactie die we kregen.


Bij de geïnteresseerde bedrijven kregen we bovendien nog te horen. “Als we als bedrijf zelf een dergelijk evenement willen organiseren krijgen we dat niet voor elkaar, voor de bijdrage die jullie vragen”. Mede daarom zijn wij van mening dat je de handen in elkaar moet slaan en iedereen daar voordeel bij heeft. De bewuste win-win situatie.Partner en sponsor deelnemers


Veel van de partners en sponsoren hebben (zakelijke-) relaties uitgenodigd om deel te laten nemen aan dit evenement. De deelnemers kwamen vanuit alle windstreken binnen Nederland, maar ook erbuiten. We hadden zelfs een inschrijving vanuit Spanje. Het vroege tijdstip en/of de zaterdag waren geen belemmering voor de deelnemers. Het programma wat ze voorgeschoteld kregen was interessant genoeg om ervoor te zorgen dat je erbij wilde zijn.


Een aantal van onze partners en sponsoren boden nog wat extra’s. Zoals speciaal ontworpen wielerkleding voor de deelnemers, door BICI. Of een serieuze test-ride op een racefiets, door Rebel. Of een spinningles, door AeroFitt. Of een overnachtings-arrangement in Kasteel Huis Bergh.


Niet alle partners en sponsoren hadden deelnemers afgevaardigd maar vonden het gewoon belangrijk dit evenement te steunen om ons mooie gebied te promoten. De gemeente Montferland laat graag zien hoe prachtig deze omgeving is om in te recreëren, maar ook vlak over de grens is veel moois te zien. Deze verbinding is dit jaar in ieder geval gelegd en willen we graag uitbouwen.


Bedankt partners en sponsoren


We denken dat we mede namens de deelnemers als ook de prominenten, maar ook de vrijwilligers onze dank mogen uitspreken dat jullie hebben bijgedragen. Dit evenement is zeker niet mogelijk zonder jullie enthousiasme, bijdrage, vaardigheden en steun.


Namens de organisatie


Richard Tijsseling


p.s. helaas hebben we dit jaar mensen moeten teleurstellen omdat we een maximaal aantal deelnemers toelaten bij dit evenement. Wellicht tot volgend jaar en schrijf je dan op tijd in, voor de Sold Out.


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven