Zoeken
  • Prominententoer

Gert Jakobs is er weer bij!

Bijgewerkt op: 4 jul. 2018

Gert Jakobs is een man die je veelvuldig op TV ziet bij diverse wieler-programma's. Bekend van Tour du Jour en Tour de Limburg. Een man die vele presentaties geeft en zelfs in het theater verschijnt. Die man kun je live gaan ontmoeten bij de Prominententoer.


Hij komt niet alleen. Maarten den Bakker en Bart Voskamp zijn er ook weer bij. Al deze mannen waren erg enthousiast over de toertocht die we hadden georganiseerd, tijdens de NK wegwielrennen in Montferland. Zo enthousiast zelfs, dat ze de dag erna de organisatie nog maar eens bedankten dat ze erbij mochten zijn.


“Vele verhalen zijn er van Gert Jakobs bekend. Vele kilometers heeft hij afgelegd op de fiets. Mooie koersen gereden en met nog mooiere verhalen thuis gekomen. Het is een genot om die man te horen praten over zijn carrière. ”

"Er zijn nog zoveel avonturen die wij hebben meegemaakt tijdens onze profcarrière dat we graag nog eens terug willen komen naar het mooie Montferland. Want het fietsen in die omgeving gaat niet vervelen en het eten en de gezelligheid zullen ons nog lang bijblijven", aldus Gert.


Opnieuw uitnodigen


Bij de evaluatie was voor ons al snel duidelijk dat je deze gasten er goed bij kan hebben en dat ze een zeer positieve bijdrage leveren aan de sfeer van dit evenement. Dus de uitnodiging ging mooi op tijd de deur uit zodra de datum was bepaald.


Zaterdag 23 juni gaan we er weer een mooie en gezellige dag van maken. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Als je erbij wilt zijn ga je gauw naar de inschrijfpagina.


Tot ziens.


197 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven