Zoeken
  • Prominententoer

Hoog bezoek voor Prominententoer: profs WaowDeals Pro Cycling rijden mee

De Prominententoer verwelkomt enkele bijzondere gasten. Op zaterdag 23 juni gaan namelijk verschillende rensters van WaowDeals Pro Cycling van start. Onder meer Sabrina Stultiens (zevende in Waalse Pijl), Riejanne Markus (vierde in de Amstel Gold Race) en Marianne Vos (Europees kampioen) doorkruisen het Montferland.
Voor mij is en blijft het Montferland een heel bijzondere omgeving. Het was in Zeddam waar mijn carrière in 2006 plots in een stroomversnelling terechtkwam. Die wereldtitel veldrijden – de eerste echt grote zege in mijn loopbaan – heeft een speciale plaats gekregen. Fijn om hier straks weer te zijn”, zegt Marianne Vos, die na het succes van toen heel wat Montferlandse fans kreeg. Die steunen haar elk seizoen nog trouw. ”

Ook haar ploeggenoot Anouska Koster keert graag terug. “Het is hier een mooie streek om je kilometers te maken. In de aanloop naar het Nederlands kampioenschap, vorig jaar, ben ik hier geweest voor een verkenning. Tijdens het kampioenschap was het echt afzien en heb ik weinig van al het moois kunnen genieten. In de Prominententoer hoop ik dat wel te kunnen”, zegt de Friesin, die in ’s-Heerenberg een zilveren medaille pakte.


La Vos


Tijdens de Prominententoer is het grootste deel van het team van ploegleider Jeroen Blijlevens aanwezig in Montferland. Deelnemers aan de tocht kunnen met hen meerijden en onderweg een praatje aanknopen. La Vos, het kledingmerk van Marianne Vos, komt in de aanloop naar de Prominententoer met een speciale actie voor fietsende vrouwen. Houd daarvoor de websites van La Vos en WaowDeals Pro Cycling in de gaten.


Monique van de Ree en Riejanne Markus hebben ook nog een boodschap voor jou.

147 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven