top of page
Zoeken
  • Prominententoer

Klim meer dan 985 hoogtemeters met Jeanne Korevaar


Heb jij zin om samen met ons meer dan 985 meter te klimmen? Neem dan deel aan onze La Ride des Belles Filles op zaterdag 15 september. Jeanne Korevaar, één van dé revelaties van dit seizoen, gaat voorop. Iedereen mag samen met haar meerijden in deze easy ride over de heuvels bij Arnhem.


Wat is La Ride des Belles Filles?

Ridley organiseert jaarlijks een rit (La Ride) voor racefietsers, in het bijzonder voor fietsende vrouwen. Dit jaar is La Ride omgedoopt tot La Ride des Belles Filles. Bij wielerliefhebbers begint er wellicht een belletje te rinkelen: de naam verwijst naar La Planche des Belles Filles, een fameuze klim in de Vogezen (Frankrijk). Deze is precies 985 meter hoog.

Ridley daagt vrouwelijke racefietsers uit om in de periode van 1 september tot 7 oktober zelf een rit te rijden met ten minste 985 hoogtemeters. Waar ter wereld en hoeveel kilometer je rijdt, maakt niet uit, zolang je maar aan het minimum aantal hoogtemeters komt.


Wat doet WaowDeals Pro Cycling?

WaowDeals Pro Cycling vindt het idee van Ridley maar wat gaaf en heeft besloten om zelf een La Ride des Belles Filles op te zetten. Een open trainingsrit dus. Gezamenlijk fietsen is immers veel leuker dan solorijden.


Jeanne Korevaar rijdt haar rit (iets meer dan 100 kilometer) op zaterdag 15 september in de omgeving van Arnhem. Onder meer de Posbank, Italiaanseweg en Emma Piramide zitten in de route. Iedereen mag aanhaken, zowel vrouwen als mannen (alles is volledig gratis). Het credo is: samen uit, samen thuis. Ervaren kapiteins van TC de Liemers geven het tempo aan.


Vijf redenen om deel te nemen

- We rijden door één van de mooiste fietsomgevingen van Nederland - Jeanne Korevaar geeft jou onderweg de nodige tips. Ze vertelt over het succesvolle seizoen en kijkt ook vooruit naar het wereldkampioenschap wielrennen (Jeanne Korevaar komt uit op de ploegentijdrit) - Je verlegt je grenzen op een ontspannen manier, zonder competitie - Een uitstekende organisatie (met medewerking van ervaren wegkapiteins van TC de Liemers) - Na afloop ontvang je een digitale goodiebag met interessante kortingsvouchers van onder meer Ridley en GripGrab


Hoe neem je deel?

- Zorg dat je zaterdag 15 september op tijd bij het vertrekpunt bent: vanaf 8.30 uur verzamelen, klokslag 9.00 uur de start - Het vertrekpunt: carpoolplek Arnhem-Noord A12/N784 (Europaweg 25, Arnhem) - Zet je Strava aan en registreer de rit - Meld je online https://www.strava.com/clubs/267802 aan bij La Ride en deel je Strava-rit

· Tip: in de aanloop naar La Ride des Belles Filles deelt Ridley een aantal trainingstips. Ga naar www.laridley.com

· Heb je leuke foto’s van de trainingen en van de La Ride? Let’s get social en deel ze met #LaRidedesBellesFilles
173 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page