Zoeken
  • Prominententoer

Proef de sfeer van het Montferland.

Bijgewerkt op: 23 apr. 2018

Bij een bijzondere en unieke toertocht zoals de Prominententoer Montferland hoort natuurlijk ook een speciale verzorgingspost. De organisatie ging op zoek en kwam snel uit bij Kasteel Huis Bergh. Want zeg nou zelf als je deze foto ziet……..Zo vanuit de lucht gezien zou het zo maar een foto kunnen zijn die gemaakt is in Frankrijk. Tijdens de NK van 2017, die plaatsvonden in de gemeente Montferland, heeft de NOS veel beelden geschoten vanuit de helikopter. Montferland op z’n mooist!.


Bij beide fietsafstanden kom je bij dit Kasteel, waar we de verzorgingspost zullen inrichten. Het is slechts een bliksembezoek die we daar maken, maar wel een die een bijzondere indruk zal achterlaten bij de deelnemers.

Kasteel Huis Bergh


Kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg is een kasteel zoals een kasteel hoort te zijn. Met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens. Eens was het imposante kasteel het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh. Het kasteel ligt midden in het golvend landschap van het Montferland dat zich uitstekend leent voor wandel- en fietstochten.

In twee van de drie oorspronkelijke verdedigingstorens op de voorburcht zijn luxueuze suites gemaakt. Beide suites bestaan uit twee verdiepingen om te slapen en te wonen. Ze zijn voorzien van alle gemakken zoals een ultramoderne badkamer, draadloos internet, flatscreen TV en een Nespresso apparaat.


Overdag kun je lekker op pad met de fiets of mountainbike en ’s avonds heerlijk nagenieten in je eigen torenkamer bij het kasteel. Direct naast het kasteel ligt het 18e eeuwse Parkbos De Plantage en De Oudste tuin van Nederland. Binnen in het kasteel is een laat-middeleeuwse kunstverzameling te bewonderen. Het Kasteel is omringd door prachtige natuur en bossen. Kortom, een extra bezoekje aan het Kasteel is meer dan de moeite waard.


Wij gaan iemand blij maken met een mooi arrangement


Huis Bergh heeft een exclusieve samenwerking met Hotel Ruimzicht in Zeddam. Samen hebben zij voor de Prominententoer een speciaal arrangement samengesteld!


Voor twee personen een overnachting inclusief:


· Uitgebreid luxe ontbijt op een door jou gewenst tijdstip

· Wandelroute door de Plantage

· Fietsroute

· Een kasteelbezichtiging met audio-tour

· Boek ‘Het oude kasteel herleefde’

· Setje ansichtkaarten

Het arrangement vertegenwoordigd een waarde van: € 325,-


Wat moet je doen om kans te maken op dit arrangement?


Stap 1: Schrijf je in voor de Prominententoer Montferland vóór 16 juni. (Deelnemers die zijn ingeschreven via een partner of sponsor kunnen stap 1 uiteraard overslaan, en meteen naar stap 2) Inschrijven

Stap 2: Plaats een reactie onder dit nieuwsitem waarom jij graag dit arrangement wilt winnen.


Stap 3: Bij aanvang van de wielertafel, op 23 juni, zal één van de aanwezige prominenten de verloting verrichten en aan de winnaar uitreiken. Wie? Dat blijft nog een verrassing.


Stichting Huis Bergh en Hotel Ruimzicht


Met dank aan Stichting Huis Bergh, die naast het beheer van het kasteel ook het beheer hebben over de bossen en natuur rondom het kasteel en Hotel Ruimzicht kunnen wij deze actie op touw zetten. Hotel Ruimzicht verzorgd alle reserveringen wat betreft te torensuites.

Kijk voor meer informatie op www.ruimzicht.com/hotelkamer/torensuites/ of www.huisbergh.nl.


Het bezoek aan het Kasteel Huis Bergh zal tijdens de toertocht kort zijn, maar met dit bijzondere arrangement kun je er nog eens naar terug. Neem deel aan de toertocht en plaats een reactie onder dit nieuwsitem waarom jij dit arrangement zou willen hebben. ”

Voel jij je ook even een Kasteelheer of .........

192 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven