Zoeken
  • Prominententoer

Prominententoer Montferland in beeld

We maken veel mee in ons leven en willen dat het liefst allemaal onthouden. Door het bekijken van foto’s kun je je weer verplaatsen in de situatie en komen herinneringen boven. Vorig jaar is de toertocht door middel van foto’s vastgelegd. Kiektan Videoprofs heeft deze foto’s gebruikt als inspiratiebron om een mooie promo voor ons te maken.Op zaterdag 23 juni zullen de mensen van Kiektan de camera’s bedienen en weer mooie shots maken. Deze bewegende beelden zullen worden gemonteerd tot een aftermovie om nog eens te kunnen nagenieten van dit prachtige evenement.


Kiektan zal tijdens de Prominententoer Montferland video-opnamen maken voor een aftermovie. Zorg dat je mooi gesoigneerd op de fiets zit als de (drone-) camera jou oppikt. ”

Kiektan Videoprofs uit ’s Heerenberg is een jong bedrijf en tevens sponsor van onze toertocht. Door het vastleggen van de beelden kun je terugkijken hoe je zat te genieten in het wiel van Gert Jakobs, Puck Moonen, Michael Boogerd of één van de andere prominenten die meedoen.


De gehele dag wordt vastgelegd. Kortom, genoeg reden om mee te doen aan dit unieke evenement. Schrijf je op tijd in want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.


Inschrijven


165 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven