Zoeken
  • Prominententoer

Puck Moonen komt als prominent!

Bijgewerkt op: 4 apr. 2018

In de vorige editie waren alle prominenten van het mannelijke geslacht. Voor dit jaar hadden we de doelstelling om ook vrouwelijke prominenten naar ons evenement te halen.We zijn dan ook verheugd dat Puck naar ons evenement komt. Zij wordt niet zenuwachtig van het overtal aan mannen. Zij weet daar goed mee om te gaan. Op dit moment rijdt zij voor Lotto Soudal in het peloton en doet veel ervaring op. Hoe zij het wielerpeloton beleeft, kun je zelf van haar horen op 23 juni.


“Puck Moonen als prominent tussen alle mannelijke prominenten. Daar heeft zij geen enkel probleem mee. ”

Michael Boogerd, sinds dit jaar actief als ploegleider weer actief bij Roompot NL Loterij, komt ook naar Montferland. Zelf een erg grote liefhebber van de heuvels in Limburg, maar we hopen dat hij ook gaat genieten van de klimmetjes die we hem hier gaan voorschotelen. In 1996 nam hij voor de eerste keer deel aan de Tour de France en won meteen een etappe.


Kenny en de tour


Kenny van Hummel, een bekende uit de regio, is er ook bij en hij zal ongetwijfeld onze omgeving kennen. De bergen in de Tour de France waren voor Kenny een gevecht om elke keer binnen de tijdslimiet over de finish te komen. Als sprinter kwam hij beter uit de verf en bereikte hij mooie ereplaatsen in o.a. de ronde van België en de Eneco Tour.
294 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven