Zoeken
  • Prominententoer

Spinningclinic tijdens de Prominententoer Montferland

Bijgewerkt op: 4 jul. 2018

Wil je graag een mooie dag beleven tussen bekende Nederlandse wielrenners maar zie je op tegen de afstanden van 75 en 105 km op de racefiets? Dan hebben wij een mooi alternatief voor jou.


Op zaterdag 23 juni tijdens de Prominententoer bieden wij je de mogelijkheid om deel te nemen aan een 30 minuten durende spinningclinic.

Deze clinic is bedoeld voor mensen die niet met de tocht meefietsen maar het wel leuk vinden om 30 minuten lang te spinnen.

Gedurende 30 minuten nemen we je mee, onder begeleiding van een AeroFitt instructeur en live muziek om een gevarieerd parcours af te leggen.


Aerofitt


Onze sponsor AeroFitt, een FeelGoodClub met meerdere vestigingen in onze omgeving, streeft er naar om iedereen gezonder te laten leven door een gevarieerd aanbod aan fitness lessen. Dit alles met hoogwaardige toestellen.


We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, aldus Bart Thuss, vestigingsmanager van Didam. Zowel de toestellen waar we mee werken als het deskundige personeel moeten kloppen binnen ons bedrijf. We bewijzen dit graag met deze clinic. ”

De fietsen die AeroFitt gebruikt zijn van het merk Tomahawk IC7, een geavanceerde fiets waarbij door middel van een door twee snaren aangedreven tandwiel het echte fietsgevoel wordt nagebootst. Naast dit heeft de fiets een computer waarmee op wattage en hartslag kan worden getraind.

Ook heeft de fiets een weerstand die op de procent nauwkeurig kan worden verhoogd. Voor meer informatie kun je kijken op: www.aerofitt.nl/fitness-class/tomahawkic7/


Reserveren


Na deze inspanningen heb je waarschijnlijk ook trek gekregen en kun je aanschuiven voor een gevarieerd pastabuffet, inclusief een drankje, om weer op krachten te komen. Aansluitend is er een wielertafel met de prominenten die deze dag aanwezig zullen zijn en kun je genieten van de mooie en boeiende verhalen, onder het genot van een kop koffie of iets fris. Wil je deze clinic volgen, meld je dan aan vóór 16 juni.


Dan krijg je ook nog een stuurbordje met jouw naam erop als aandenken aan deze sportieve dag en tevens jouw toegangsbewijs is voor het evenemententerrein. Een mooie sportieve dag voor slechts € 25. Voor de deelnemers die zich al hebben ingeschreven voor de toertocht is de spinningles gratis.


Om te reserveren log je in op deze website en geef aan wat jouw voorkeurstijd is. De organisatie neemt dan vervolgens contact met je op om jouw deelname te bevestigen.


Tijden van de clinics:


10.00 – 10.30

11.00 – 11.30

12.00 – 12.30


Laat je inspireren en verrassen.

114 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven