Zoeken
  • Prominententoer

Wielertafel live op internet te volgen

De wielertafel van de prominententoer Montferland op 23 juni zal live te volgen zijn op internet. Door een mooie samenwerking aan te gaan met een lokale stichting kunnen heel veel mensen meegenieten met de wielertafel.De crew van TVR Mozaiek zal met verschillende camera’s de wielertafel in beeld brengen en live streamen. Gert Jakobs en Samantha van Wijk zullen o.a. de rensters van WaowDeals Pro Cycling maar ook de andere prominenten het wielershirt van het lijf vragen. Wat zijn hun ervaringen, hoe kijken ze terug op hun wielercarrière, hoe ziet de toekomst van het wielrennen eruit, enz enz.


TV Radio Mozaiek


TV Radio Mozaiek uit Zevenaar is een omroep die amusement en informatieve programma’s maakt, specifiek gericht op zieken en ouderen in de Liemers. Op bepaalde dagen worden deze uitzendingen live uitgezonden. Ook als je niet tot de specifieke doelgroep behoord kun je deze uitzending volgen.


Iedereen met een internetverbinding kan deze uitzending volgen. Ga hiervoor naar http://www.radio-mozaiek.nl/ en klik op de button ‘Live TV’.122 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven